MOBILNA MODULARNA KUĆA


Modernog minimalističkog dizajna, prozračna i puna dnevnog svjetla, MMH mobilna modularna kuća može služiti kao udobna i relaksirajuća kućica za odmor, kućica za turističko iznajmljivanje ili kao idealno rješenje cijenom pristupačnog doma. Jedno je sigurno, za sto god se odlučili koristiti MMH kućice, sigurno neće ostati neprimijećene!

Mobilnost MMH kuće omogućava postavljanje na različitim vrstama zemljišta, i ne zahtijeva građevinsku dozvolu. Obratite nam se za BESPLATNU pomoć oko informacija o mogućnostima postavljanja MMH kuće na Vaše zemljište!

DIZAJN I TRAJNOST


Prekrasan minimalistički dizajn omogućava MMH kućama da se uklope u sve lokacije od urbanih zona, mediteranskog podneblja sve do planinskih područja.
Moderan dizajn predstavlja principe i ciljeve modernih obitelji: kvalitetu života, jednostavnost i ravnotežu s prirodom.

• Mobilna kuća sagrađena prema svim zakonima u graditeljstvu.
• Topla i udobna. Svijetla i prozračna.
• Dugotrajna metal/cink konstrukcija, visoko izolirana i zabrtvljena po svim standardima.
• Gradnja u kontroliranim uvjetima izvan lokacije i dostavljena na lokaciju gotova i u potpunosti opremljena.

PREUZIMANJE KATALOGA


MOBILNOST I MODULARNOST


Razlikujemo MMH prefabricirane montažne kuće i MMH mobilne modularne kuće.

MMH montažna kuca se proizvodi po modulima izvan lokacije te se sastavlja na samoj lokaciji. Montažna kuca zahtjeva pripremljene temelje. Velika prednost montažnih kuća je sto udovoljavaju uvjetima za hipotekarne kredite od strane financijskih kuca.

MMH montažne kuće izgrađuju se na betonskim temeljima kako bi se spriječio prodor vlage iz zemlje, osiguravajući tako dugotrajnost same konstrukcije.

MOBILNOST I MODULARNOST


MMH Mobilne kuće ne udovoljavaju uvjetima za hipoteke, no način na koji su klasificirane znaci da nisu podložne porezu na nekretnine. Upotrebom manjeg prostora i manje količine materijala, mobilne kuće čuvaju prirodne resurse i ostavljaju najmanji trag u prirodi sto je jasno vidljivo ako ih usporedimo za tradicionalnom gradnjom na lokaciji.

MMH Mobilne kuće su izgrađene sa šasiji na kotačima te se dizalicom podižu na finalnu lokaciju, i baš kao sto je i slučaj s MMH prefabriciranim montažnim kućama, cilj je da se krajnjem korisniku dostave u potpunosti dovršene po sistemu “ključ u ruke”.

Obje kuće su modularne!

INTELIGENTNA RJEŠENJA


MMH je fleksibilan projekt koji ispunjava uvjete i želje svih kupaca. Može se koristiti u različite svrhe od stalnog mjesta za življenje do vikendica i smještajnih jedinica u kampovima.

Inovativni sistem sastavljanja omogućava energetsku učinkovitost svakog objekta.
MMH kuće mogu biti u potpunosti autonomne upotrebom off grid (vanmrežnog) krovnog solarnog sustava, instalacijom kolektora kišnice i biološkog sustava za otpad.

Koncept modularnosti omogućava velik broj kombinacija s kontroliranim brojem elemenata koji kupcu pružaju individualnost i jedinstvenost proizvoda.

Proporcije su rezultat dugotrajnog istraživanja našeg arhitektonskog tima te rezultiraju prepoznatljivošću prostora i osjećaju punoće i topline u unutrašnjem prostoru.

ODRŽIVO STANOVANJE


MMH kuće su izgrađene prema energetskim i ekološkim standardima.
Ventilacija u MMH kućama omogućena je upotrebom materijala koji dišu i ventiliranim prostorima.

MMH kuće se lako uklapaju u okolinu zahvaljujući velikim otvorima koji omogućavaju da okruženje dovedemo u unutrašnjost vašeg doma.

MMH ne utječe na prirodu i eko sustave.
Konstrukcija upotrebljava brojne inovativne ideje, a svi korišteni materijali su pažljivo odabrani iz održivih izvora. MMH su dizajnirane za dugovječnost i jednostavnost održavanja. Nadalje, dizajnom je osigurano optimalno korištenje materijala i stvaranje minimalne količine otpada.

PROJEKTIRANJE


Projektant MMH kućice je Marko Murtić m.arch, priznati hrvatski arhitekt i dizajner interijera, te produkt dizajner. Dobitnik je brojnih arhitektonskih priznanja i nagrada od kojih je najpoznatija:

Red Dot design Award 2012 Mountain View

30-godišnje iskustvo u proizvodnji i opremanju najzahtjevnijih hrvatskih stambenih, poslovnih i hotelskih objekata poput Lone i Monet Mulini u Rovinju, Novi Resort u Novom Vinodolskom i D-resort u Šibeniku, garantiraju vrhunsku kvalitetu i izvrsnost u izvedbi. MMH kuća izgradjena je od najmodernijih vrhunskih materijala, projektirana za dugovječnost uz minimalno održavanje.

MMH tim pruža cjenovno pristupačne i pripremljene usluge projektiranja kao rješenje za Vaš prvi dom ili vikendicu kojeg ćete moći priuštiti, bilo da gradite u urbanim ili ruralnim krajevima.

www.markomurtic.com

KONTAKT

STUDIO

Pavla Hatza 13, 10000 Zagreb, Croatia

PHONE

+385 91 206 19 00